Hong Kong here we come

No niin, nyt alkoi tapahtua, eli tässähän tuleekin jo taas kiire, kun kohta pitäisi olla jo kentällä ja koneessa kohti Hong Kongia elikäs Honkkaria. On se hienoa päästä uuteen paikkaan. Voi kunpa jäisi aikaa poiketa ”maissa”. Tekisi niin mieli nähdä tämä tarunhohtoinen moderni paikka, jos itä ja länsi kohtaavat. Ja jos hyvä tuuri käy, niin voisin ehtiä viereiseen Macauhun, joka on kuuluisa esimerkiksi kasinoistaan.

Olen nähnyt Macausta kuvia ja se näyttää hyvinkin mahtavalta paikalta. Sehän on kai kuulunut joskus aiemmin Portugalille ja siksi siellä näyttää aivan erilaiselta kuin itse Hong Kongissa. Ja Honkkarissa kuulemma sitten näyttää taas erilaiselle kun tuolla niin sanotussa Manner-Kiinassa. Mukavaa kun on vaihtelua. Mutta tosiaan kun näin kuvia sieltä Macausta niin tuli ihan mieleen joku eurooppalainen kaupunki erikoisilla itämaisilla vaikutteilla. Siellä oli jalkakäytävilläkin sellaisia kivikuvioita, joita olen nähnyt vain Riossa ja Lissabonissa. Aika kiinnostava juttu!

Mutta nyt tuleekin jo kiire, joten eipäs tällä kertaa enempää. Katsellaan ensi kerralla missä kirjoitellaan ja mitä. Hei taas!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *